Welkom,

Taarten uit Zeewolde

Mijn naam is Vanessa en ben sinds 2011 na het volgen van een workshop helemaal verslaafd geraakt aan het maken van taarten, cupcakes, cake pops en petit fours. Inmiddels vele workshops, cursussen en `proef` taarten verder, durf ik het aan om op bestelling deze lekkernijen te maken.

Dus ben u op zoek naar een mooie, unieke verjaardagstaart? Dan bent u bij mij op het juiste adres! Ook voor andere gelegenheden uiteraard, denk ook eens aan een babyshower-, geboorte-, bedankt-, verhuis-, verlovingstaart enz.

Neemt u ook eens een kijkje bij mijn bruidstaarten. Inmiddels heb ik er al een behoorlijk aantal mogen maken met heel veel plezier! Voor een bruidstaart is het handig als jullie op tijd contact met mij opnemen omdat er over het algemeen veel tijd in het maken van een bruidstaart zit en ik daar rekening mee moet houden ivm lopende bestellingen. Eigen ideeën zijn altijd welkom, het is natuurlijk jullie dag! 

Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Sinds 1 januari 2013 is mijn hobby officieel geworden en ben ik ondernemer. Door de samenwerking met verschillende bedrijven werd het de hoogste tijd om mezelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een taart te maken die de `wauw-factor` heeft.

Maar naast het uiterlijk van de taart is natuurlijk ook de smaak heel erg belangrijk en daarom zijn er veel verschillende mogelijkheden om een taart te vullen, denkt u aan diversen soort jam, slagroom, banketbakkersroom, kwark of bijvoorbeeld chocolademousse. U kunt uw wensen altijd aan mij doorgeven, hoe bijzonder ze ook zijn, dan gaan we gelijk even uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werken we bij Taarten uit Zeewolde?

Bij de producten ziet u een aantal voorbeelden staan van eerder gemaakte taarten, dan heeft u een beetje een idee van hoe ik werk. Daarnaast blijf ik cursussen en workshops volgen om telkens weer nieuwe technieken te kunnen leren en daarmee nog mooiere taarten te kunnen maken. U kunt contact met mij opnemen zodat we samen kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Ook geef ik regelmatig workshops in een gezellige ruimte. Hou daarom mijn Facebookpagina in de gaten van de leuke en leerzame workshops die eraan komen.

 

Met vriendelijke groeten,

Vanessa
www.taartenuitzeewolde.nl