Welkom,

Prijzen

Taarten

Omdat elke taart uniek is en de wensen per taart verschillen, is het onmogelijk om vaste prijzen te maken. Per taart kijk ik naar het aantal personen dat van de taart moet eten en de wensen van de taart, op basis daarvan maak ik de berekening.

Bruidstaarten

Voor de bruidstaarten is het echt noodzakelijk om de wensen te weten voordat ik een prijs kan geven. Neem hiervoor altijd even contact met mij op.
Willen jullie van te voren de smaken eigenlijk wel proeven? Dat kan! Bestel dan een bruidsproeverij en kies uit de vele verschillende smaken die ik bied. Staat jullie smaak er niet tussen? Vraag mij dan naar de mogelijkheden want die zijn er bijna altijd.

Cupcakes

Cupcakes zijn te bestellen vanaf 10 stuks en maak ik vanaf € 1,65 per stuk. Ik kan de cupcakes ook vullen met creme, jam of banketbakkersroom. Daar reken ik € 0,25 extra voor.
Natuurlijk behoren cupcakes met een heerlijke gespoten cremetoef ook tot de mogelijkheden, deze kosten ook € 1,65 per stuk en zijn te bestellen vanaf 10 stuks.
Vanaf nu ook te bestellen chocolade cupcakes of Red Velvet cupcakes met een cream cheese toef voor € 2,- per stuk. 

Mini cupcakes met marsepein of fondant zijn te bestellen vanaf 15 stuks en kosten € 1,- per stuk, let op dat deze dus klein zijn waardoor er beperkte mogelijkheden zijn mbt het decoreren van de cupcake. Vraag mij even naar de mogelijkheden hiervoor.
Mini cupcakes met een toefje kosten € 1,10 per stuk en zijn ook te bestellen vanaf 15 stuks.

Petit fours

Petit fours zijn er ook voor de kleine en grote eter. Ik bied als mogelijkheid een heerlijk toefje op een bitterkoekje, een heerlijk hapje voor tussendoor voor slechts € 0,50 cent per stuk, bestellen vanaf 20 stuks.
De grote petit fours (5x5 cm) maak ik van luchtig biscuit en vul ik in overleg met een heerlijke creme. Denk ook aan een leuk gebakje met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Deze petit fours maak ik vanaf € 2,- per stuk en zijn te bestellen vanaf 10 stuks.

Het 'Taartje uit Zeewolde'

Een luchtig bescheiden gebakje wat perfect kan dienen als traktatie of als iets lekkers bij de kofiie voor. Of een originele manier om uw klanten/werknemers iets lekkers uit Zeewolde te geven tijdens een vergadering bijvoorbeeld. Maar natuurlijk ook geschikt om uit te delen op kinderfeestjes! Deze taartjes uit Zeewolde kosten € 1,- per stuk en zijn te bestellen vanaf 25 stuks.

Cakepops

Cakepops zijn een heerlijk hapje cake op een stokje omhult met chocolade, een echte cake lolly als het ware. Deze zijn te bestellen vanaf 10 stuks en maak ik vanaf € 1,50  per stuk, de prijs is afhankelijk van de wens.

Push-up cakes

Push-up cakes zijn plakjes biscuit met tussenin een heerlijk laagje creme en dit geheel zit in een doorschijnend kokertje wat je omhoog kunt duwen. Het leuke is dat je hiermee eindeloos kunt variëren in kleuren. De push-ups cakes zijn te bestellen vanaf € 1,75 per stuk en vanaf 10 stuks.

Lepelgebakjes / Desserts

Lepelgebakjes zijn een heerlijke gebak of dessert geserveerd een een mooi bakje en kunnen gevuld worden met verschillende smaken. Ze zijn te bestellen vanaf 10 stuks, minimaal 4 stuks per smaak. De bakjes met een creme vulling kosten € 2,- en met een mousse/bavarois kosten ze € 2,25 per stuk. Creme is ideaal wanneer u het schaaltje serveert als gebak, gaat u voor een dessert dan is de mousse/bavarois een goede keuze.

High tea

Tevens verzorg ik ook complete High tea's. Samen zullen we overleggen wat voor hapjes er gewenst zijn omdat de smaken enorm verschillen tegenwoordig. Maar uitaard zullen cupcakes, petit fours, soesjes, bonbons en mini tompoucen niet ontbreken voor het zoete gedeelte. Voor de hartige hapjes kunt u denken aan heerlijke sandwiches, mini pizza, quiche en zalmwrap rolletjes. De High tea is te bestellen vanaf 4 personen en kost € 19,50 per persoon. Een etagère kan ik onder een borg uitlenen.
Heeft u zelf nog ideeën voor een lekker origineel gebakje of hapje, informeer altijd even naar de mogelijkheden want ik ben van vele markten thuis en sta altijd open voor nieuwe dingen.

 

 

 


 

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden