Welkom,

18+ Taarten

Erotische 18+ taarten zijn leuk om te maken omdat deze niet zo vaak besteld worden. Hier een overzicht van alle spannende taarten die ik mocht maken.

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Foto-tabel  Lijst 
Van laag naar hoog sorteren
 1. Jack Daniel's taart voor Melanie

  Jack Daniel's taart voor Melanie

  Ik maakte ook nog deze Jack Daniel's taart voor Melanie! De taart had een vulling van chocoladecreme en kreeg nog als extra decoratie kleine flesjes Jack Daniel's erop, echt heel leuk!
 2. 18+ taart

  18+ taart

  Ik kreeg een foto van de versiering voor het feest en mocht aan de hand daarvan mij uitleven op een taart en dit is het geworden. De taart is gevuld met passievruchtencreme en chocoladecreme.
 3. Heineken taart voor Richell

  Heineken taart voor Richell

  2 jaar geleden maakte ik een McDonalds taart voor Richell en nu een Heineken bierdop taart voor zijn 18e verjaardag, zo leuk! De taart is gevuld met vanillecreme en aardbeienjam. Gefeliciteerd!
 4. Grappige piemeltaart

  Grappige piemeltaart

  Dit is 'hem' dan, de 18+ taart die ik mocht maken voor een vrijgezellenfeestje. Verder zeg ik er niet te veel over
 5. Billentaart

  Billentaart

  Soms krijg ik van die bestellingen waar ik me extra op verheug om te maken en daar is deze billentaart er zeker 1 van :-) Super leuk om te maken en wat een eer dat er speciaal vanuit Veenendaal voor werd gereden! De taart is gevuld met vanillecreme en aardbeienjam. Hoewel het feestje morgen is, mocht de taart vandaag al online.
 6. Borstentaart voor 'Abraham'

  Borstentaart voor 'Abraham'

  Deze taart mocht ik maken voor Rob omdat hij 50 werd gisteren. De taart werd als verrassing bezorgd op de motorclub, ik kan me helemaal indenken hoe er daar gereageerd werd grin-emoticon De vulling is vanillecreme met aardbeienjam.
 7. Borstentaart

  Borstentaart

  Tja wat zal ik hierover zeggen, het zijn borsten en ze zijn gevuld met vanillecreme en aardbeienjam... :-)
 8. Bierpul taart

  Bierpul taart

  Biertje??! Erg leuke taart om te maken! De taart is gevuld met witte chocoladecreme. Gefeliciteerd Fred met deze prachtige leeftijd!
 9. Sexy korset taart

  Sexy korset taart

  Hier is ie dan of beter gezegd hier is 'ze' dan, mijn 300e taart! Het mocht een sexy korset taart worden voor Albert die de mooie leeftijd van 50 jaar heeft bereikt, gefeliciteerd! De taart is gevuld met vanillecreme en aardbeienjam
 10. Corsettaart

  Corsettaart

  En deze 18+ taart ;) stond ook nog op het programma voor vandaag. De taart is gevuld met vanillecreme en aardbeienjam en werd heel goed ontvangen :)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Foto-tabel  Lijst 
Van laag naar hoog sorteren